Pisimpään yhtä tähteä on pitänyt dublinilaisen The Greenhousen keittiömestari Mickael Viljanen, joka sai sen vuonna 2016. Porilaissyntyinen Viljanen on työskennellyt Irlannissa parikymmentä vuotta. The Greenhouse on pieni, 40-paikkainen fine dining -ravintola, jossa on vain maistelumenuja. Greenhousen ruoka on vahvasti sesonkivetoista, huippuluokan raaka-aineisiin nojaavaa.

Viime vuoden puolella tähtensä sai alta kolmekymppinen Eric Räty, joka vetää Hongkongissa Gourmet Dining Group -ketjuun kuuluvaa The Arbor -ravintolaa. Tähti tuli ennätysnopeasti, sillä ravintola avattiin vain puolisen vuotta aiemmin. Ennen Arboria Räty  työskenteli The Upper House -hotellin ravintolassa The Gray Deluxen keittiöpäällikkönä. Uransa hän on aloittanut tiskarina Chez Dominiquessa, ja valmistumisensa jälkeen hän lähti Saksaan kolmen tähden Aqua-ravintolaan, jossa hän eteni jälkiruoista vastaavaksi chef de partieksi.

Tuorein tähtikokkimme on Sauli Kemppainen, joka sai tähden Berliinissä sijaitsevalle Savu-ravintolalleen. Kemppainen on saanut aikaisemminkin tähden, vuonna 2009 Brandenburger Hof -ravintolan yhteydessä olevalle Die Quadriga -ravintolalle. Välissä Kemppainen piipahti parin vuoden pätkän Moskovassa pyörittämässä Orange Tree -ravintolaa, joka sekin valittiin Moskavan viiden parhaan ravintolan joukkoon vain puolen vuoden aukiolon jälkeen. Savun tyylinä on suomalaisuus yhdistettynä Italian ja Espanjan keittiöihin.

Aiemmin maailmalla tähtiä on saanut Jouni Törmänen, joka sai tähden vuonna 2006 Nizzassa sijainneelle ravintolalleen Atelier de Goûtille ja toistamiseen 2008 Réserve du Jouni -ravintolalle.

Myöskään ei sovi unohtaa Suomeen palaavaa Helena Puolakkaa, joka tuli keittiöpäälliköksi kolmen tähden La Tante Claireen vuonna 2001. La Tante Clairen ravintoloitsija oli Pierre Koffmann, joka oli saanut tähdet jo vuonna 1983.