Uudistunut Finlandia-ravintola aloittaa 1. syyskuuta ja siirtyy osaksi Finlandia-talo Oy:n omaa liiketoimintaa. Avainnimitykset on nyt tehty: ravintolatoimenjohtajaksi on valittu Terhi Mustonen ja keittiöpäälliköksi Mika Jokela, joka siirtyy tehtävään Vanajanlinnan keittiömestarin paikalta.

Jokela tunnetaan monista TV-tuotannoista, kuten Top Chef-, Pallon viemää- ja Kaunis elämä -ohjelmista. 30-vuotisen uransa aikana Jokela on työskennellyt yli 20 ravintolassa niin kotimaassa kuin Suomenlahden toisella puolella. Hän toimi Suomen Ruotsin suurlähetystön keittiömestarina vuosina 1999–2004. 

– Mikalla on laaja kokemus monenlaisesta ravintolatoiminnasta. Yhtä laajan kokemuksen omaavia keittiömestareita ei ole Suomessa monta, heidät voi laskea kahden käden sormin. Arvostamme erityisesti vahvaa osaamista kuluttajapuolelta, sillä haluamme jatkossa avata Finlandia-talon ravintolatoimintaa suoraan kuluttajille, liiketoimintajohtaja Elina Juvakka avaa valinnan perusteita.

Mustonen on toiminut Finlandia-talon ravintolatoimenjohtajana vuodesta 2013 lähtien.

– Terhi on ollut mukana toteuttamassa muun muassa Trump-Putin-huippukokouksen mediakeskusta, EU-puheenjohtajakauden kokouksia ja Suomi 100 -vuoden suuria juhlatilaisuuksia, Elina Juvakka kuvailee.