Uusi ravintolakonsepti on syntynyt kehityskaarena Kuopion Kauppakadulla aiemmin pop up -ravintolana toimineen Kauppahuone Gust. Raninin myötä. Pannuhuone jatkaa Kauppahuoneen aloittamaa tarinaa. 

– Meillä on ollut siitä lähtien halu kehittää konseptia edelleen. Meille oli luonnollista toteuttaa konseptin pysyvä versio Kuopioon ja nimenomaan Ravintolamestarit Oy:n kanssa. Alkuperäisen pop up -ravintolan tarkoituksena oli kertoa perinteikkään perheyhtiön Oy Gust. Raninin tarinaa sekä tutustuttaa asiakkaat uusiin Lignell & Piispasen tuotteista rakennettuihin cocktailmakuelämyksiin. Pannuhuone Gust. Ranin  jatkaa hienosti tätä tarinaa, jossa ravintola Pannuhuoneen pitkä historia, kodikas tunnelma ja vuonna 1912 rakennetun rakennuksen upea miljöö tuovat siihen vahvan värinsä, kertoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Harri Nylund.

Ravintolan makumaailmaan kuuluuvat Suomen arktinen luonto, aromaattisuus, marjat, yrtit ja metsä. Tämä tulee ilmi sekä juomissa että ruokatuotteessa, joka tulee olemaan olennainen osa Pannuhuone Gust. Raninia.

– Pannuhuone Gust. Ranin toteuttaa täydellisesti yrityksemme visiota, Kuopion maukkainta elämystä, iloitsee Ravintolamestarit Oy:n toimitusjohtaja Eeva Mertanen

Juomatuotteessa Lignell & Piispasen tuotteet tulevat olemaan isommassa roolissa. Tarjolla on muun muassa tynnyrikypsytettyjä cocktaileja, mutta myös laadukkaat oluet ja siiderit ovat edelleen olennainen osa maistuvaa valikoimaa.

– Pannuhuone on tullut tunnetuksi runsaasta elävän musiikin tarjonnastaan. Jatkossa live-esiintyjät painottuvat viikkoiltoihin.  Myös viikonloppuisin tunnelmallista elävää musiikkia kuullaan ja pääsääntöisesti vapaalla sisäänpääsyllä. Vahvuuksiamme ovat  tuttu henkilökunta, rento tunnelma ja kiinnostava miljöö, joka myös laajenee kesäksi viihtyisälle terassille, jatkaa Pannuhuoneen ravintolapäällikkö Roope Hakkarainen

Pääbaarimestariksi uuteen konseptiin on valittu Antti Talvinen, joka on aiemmin vaikuttanut muun muassa ravintola Tähdessä. Ravintolan ilme uudistetaan 26.2.–29.3, jolloin ravintola on suljettuna.