Uusi tuotemerkki. Uusi ulkoasu. Samat maukkaat tuotteet!

Kasvirasvasekoitteidemme nimet ja ulkoasut muuttuvat. Sisältö säilyy aivan yhtä tuttuna ja maukkaana sekä käytettävyys samana kuin aiemminkin.

Rama Professional -tuotemerkin takana on ajatus terveellisen ruokavalion yhdistymisestä maukkaisiin, ympäristöystävällisiin valintoihin. Muutoksen tarkoituksena on yhdenmukaistaa useat tuotemerkit yhden tuotemerkin alle ja kehittää uusia ammattikeittiön tarpeisiin suunnattuja ratkaisuja.

Syyskuusta 2019 alkaen kaikki Knorr, Carte d’Or ja Garde d’Or maitopohjaiset tuotteet siirtyvät Rama Professional brändin alle. Tuotteissa säilyy sama korkealaatuinen maku ja ammattikeittiölle suunnatut ominaisuudet. Tuotteiden EAN koodit vaihtuvat samaan aikaan ja pakkauksen ulkoasu päivitetään uuteen Rama Professional logoon. Brändimuutos sisältää kaikki Knorr kasvirasvasekoitteet, Carte d’Or Creme Dolce sprayvaahdon, vaniljakastikkeen sekä Garde d'Or JuustoCrème. Nimimuutos johtuu tuotteiden siirtymisestä Upfieldin omistukseen. Tuotteiden myynti ja jakelu säilyy edelleen Unilever Food Solutionsilla. Brändimuutos astuu voimaan syyskuussa 2019.

Tuotteet tehdään samalla tutulla reseptillä ja pakkauksen ulkonäkö säilyy lähes samana lukuun ottamatta logoa. Rama Professional tuotteiden pitkä säilyvyysaika vähentää hävikkiä ja sen ominaisuuksien ansiosta saat lähes 50 prosenttia enemmän vaahtoa verrattuna perinteiseen meijerikermaan.

Tuotteet sisältävät terveellisiä kasvirasvoja täyteläisellä maulla eikä se juoksetu. Valikoimasta löytyy laktoosittomia tuotteita.

Rama on ollut 100 vuoden ajan luotettava ja uskottu apu maukkaan ruoan valmistuksessa sekä kuluttajien että ammattikeittiöiden keskuudessa. Raman tuotteet ovat aina olleet korkeinta laatua monipuolisuudessaan ja

luotettavuudessaan. Rama on maailmanlaajuinen brändi, jota myydään yli 24 maassa.

Upfield on maailmanlaajuisesti johtava kasvispohjaisten tuotteiden valmistaja. Tuotevalikoima sisältää ikonisia brändejä sekä vähittäiskaupan että ammattikeittiöiden puolella, joita asiakkaat ovat käyttäneet useiden sukupolvien ajan. Näihin kuuluvat muun muassa Flora, Becel ja Crème Bonjour. Upfield Professional on maailmanlaajuisesti tunnettu ammattilainen leipomiseen, paistamiseen, friteeraamiseen ja vatkaamiseen tarvittavien kasvipohjaisten levitteiden, kermojen sekä kasvirasvasekoitteiden valmistuksessa. Upfieldin ammattitaidon takana on 100 vuoden kokemus.

Lue lisää osoitteesta unileverfoodsolutions.fi

*Kaupallinen yhteistyö