Vaikka ilmoista ei aina huomaakaan, niin kesä on täällä. Koululaiset ovat lomalla ja kalenteriin merkityt kesätapahtumat ovat käynnistyneet. Ulkona ollaan, satoi tai paistoi ja syödäkin pitää. Tuoteperheemme on juuri sopivasti laajentunut muutamalla uudella tuotteella. UMAIJARI+Sushin valmiit rasiat ovat saaneet rinnalleen Huikon ja Bentoboxin.  

Huiko on kädestä syötävä, 250 grammaa painava rulla, joka vastaa noin kahdeksaa sushipalaa. Värikäs, raikas ja rapea Huiko on kätevä ratkaisu kaikkiin tilanteisiin, jossa nälkä voi yllättää. Huikoja on rasiassa kaksi eli sen voit myös jakaa ystävän kanssa, jos tohdit. Näppärän kokonsa ja pakkauksensa vuoksi Huiko sopii myytäväksi lähes mihin tahansa. Kaupan palvelutiskiin, kahvilan vitriiniin tai vaikka pyörien päällä liikkuvaan ravintolaan.  

Hiukan suurempaan nälkään vastauksemme on Bentobox. Se on japanilainen lounasrasia, joka on tyylikäs ja ruokaisa valikoima erilaisia susheja, sashimia, merileväsalaattia, marinoituja yakitorivartaita ja riisiä.  

UMAIJARI+Street -kärry tapahtumiin

Kesä vetää meitäkin tien päälle ja pääsemme pitkästä aikaa tapaamaan ihania asiakkaitamme myös muutamiin tapahtumiin. Parkkeeraamme UMAIJARI+Street -kärrymme ainakin Weekndin keikalle Kaisaniemeen, Porin Jazzeille ja muutamaan muuhun kesän tapahtumaan pääkaupunkiseudulla.  

Flow-festivalissa olemme olleet mukana jo useita vuosia ja on mahtavaa lähteä sinne nyt myös UMAIJARI+ -konseptin kera. Pop up -ravintolamme on tuttuun tapaan sisätiloissa cocktaibaaria vastapäätä.  

Tule ihmeessä tervehtimään, jos osallistut kyseisiin tapahtumiin! Huikoon ja Bentoboxiin tutustut varmimmin noutamalla niitä täältä Arvo Kokkoselta. Ne kuuluvat jo myös monien kauppojen ja kahviloiden valikoimiin.  

Maukasta ja aurinkoista kesää!

Maija Flytström

arvokokkonen.fi