Vanajanlinnan ravintolamaailma uudistui – Kasper Mäkinen keittiömestariksi

Vanajanlinna Resort & Country Clubin keittiömestariksi on nimitetty Kasper Mäkinen. Skandinaaviset puhtaat maut, paikallisten tuottajien tarjonta ja ekologisuus tulevat uuden keittiömestarin myötä näkymään entistä vahvemmin Vanajanlinnan makunautinnoissa.

– Kun Vanajanlinnasta otettiin yhteyttä, innostuin heti, sillä onhan kyse hyvin hienosta ja perinteikkäästä linnasta. Oli heti myös selvää, että nyt halutaan aidosti uudistaa, Mäkinen kertoo.

Hän kiteyttää ruokafilosofiansa kahteen asiaan: suomalaisten raaka-aineiden suureen arvotukseen sekä kunnioitukseen ranskalaista kokkaustaitoa kohtaan. Vanajanlinnan keittiössä tehdään jatkossakin näyttävää ja hienostunutta ruokaa, mutta rennolla otteella.

Kasper Mäkinen siirtyi Vanajanlinnaan helsinkiläisestä Sue Ellen -ravintolasta, jota ennen hän työskenteli kolme vuotta keittiömestarina ranskalaisessa fine bistro La Maisonissa.