Vuoden 2022 PRO-palkinnot jaetaan maaliskuussa – ehdota osaajaa!

Horeca-ala katsoo tulevaan. Millaisilla kyvyillä pärjää tästä eteenpäin? Idearikkaus, periksiantamattomuus ja usko tulevaan ovat nousseet entistä tärkeämmiksi ominaisuuksiksi. Kenen sinä näet suoriutuneen erityisen hyvin? Kenelle kuuluu kunnia alan maineen ylläpitäjänä ja puolustajana?

Mikko Paukkonen.

Ravintola-ala vaatii aina venymistä ja heittäytymistä, usein myös kollegan rooliin asettumista. Kuka on onnistunut niissä erityisen hyvin haastavina aikoina?

Totutut roolit ja toimintatavat ovat pyörähtäneet ympäri. Kun kuormitus on entistä kovempaa, kuka toimii esikuvana ja sparraajana? Hyvän tuulen tuojat, sisukkaat yrittäjät, vanhan uudistajat, uuteen heittäytyjät, eeppiset venyjät ja hullunrohkeat heittäytyjät – toimivatko työntekijät vanhasta muistista tai löytääkö moni uuden roolin? Kuka muuntautuu ja sopeutuu parhaiten tulevaisuuden haasteisiin?

PRO-tuomariston uusi puheenjohtaja Mikko Paukkonen toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan kisaamaan palkinnoista.

– PRO-palkinto on toimialamme näkyvin tunnustus. Se annetaan erinomaisesta työstä, ja se on todella merkittävä sekä saajalleen että kaikille alallamme työskenteleville ihmisille, Mikko Paukkonen sanoo.

Paukkonen toivoo, että ehdokasasettelu käy viime vuoden tapaan kiivaana.

– Uutena tuomariston puheenjohtajana iloitsen siitä, että muutamassa vuodessa PRO-finalistien taso näyttää jälleen nousseen. Toivon, että sama linja jatkuu ja saamme 20-vuotisjuhlabileisiin kaikkien aikojen parhaan kattauksen, hän kannustaa.

Ravintola-alan ammattilaisten huiput nousevat maaliskuussa Messukeskuksen lavalle vastaanottamaan alan merkittävimmät tunnustukset ja koko yhteisön suosionosoitukset.

Haku PRO-ehdokkaaksi on nyt auki!

www.propalkinnot.fi

Julkaistu Aromissa 8/21.

Sulje mainos Tilaa Aromi