Vuoden 2022 PRO-palkinnot jaetaan maaliskuussa – ehdota osaajaa!

Horeca-ala katsoo nyt tulevaan. Millaisilla kyvyillä pärjää tästä eteenpäin? Entä kenelle kuuluu kunnia alan maineen ylläpitäjänä ja puolustajana?

Ravintola-ala vaatii aina venymistä ja heittäytymistä, usein myös kollegan rooliin asettumista. Kuka on onnistunut niissä erityisen hyvin haastavina aikoina?

Totutut roolit ja toimintatavat ovat pyörähtäneet ympäri. Kun kuormitus on entistä kovempaa, kuka toimii esikuvana ja sparraajana? Hyvän tuulen tuojat, sisukkaat yrittäjät, vanhan uudistajat, uuteen heittäytyjät, eeppiset venyjät ja hullunrohkeat heittäytyjät – toimivatko työntekijät vanhasta muistista tai löytääkö moni uuden roolin? Kuka muuntautuu ja sopeutuu parhaiten meidät yllättäneen tulevaisuuden haasteisiin?

PRO-tuomariston uusi puheenjohtaja Mikko Paukkonen toteaa, että virus ei alaa lannista.

– PRO-palkinto on toimialamme näkyvin tunnustus. Se annetaan erinomaisesta työstä, ja se on todella merkittävä sekä saajalleen että kaikille alallamme työskenteleville ihmisille, Mikko Paukkonen sanoo.

Paukkonen toivoo, että ehdokasasettelu käy viime vuoden tapaan kiivaana.

– Tänä rajoitusten sekä erilaisten sekavien säädösten määrittelemänä aikana jos milloinkaan alamme tarvitsee esikuvia. Nyt jos koskaan on syytä nostaa esille ehdokkaat alamme parhaiksi, PRO-palkinnon arvoisiksi ihmisiksi ja esikuviksi, hän kannustaa.

Ravintola-alan ammattilaisten huiput nousevat jälleen maaliskuussa Messukeskuksen lavalle vastaanottamaan alan merkittävimmät tunnustukset ja koko yhteisön suosionosoitukset.

Haku PRO-ehdokkaaksi on nyt auki!

Julkaistu Aromissa 7/21.

 

Ehdota osaajaa!

Sulje mainos Tilaa Aromi