02.12.2019 Haagan restonomikampus /Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma tarjosi Heidi Kilpiälle eväät työhön, jonka tekemisestä hän nauttii joka päivä. 14 vuotta Pamplemousse Oy:ssä työskennellyt Kilpiä pyrkii pysymään työssään uteliaana ja jättämään aikaa myös harrastuksille. Positiiviset kokemukset Haagassa opiskelusta toivat hänet myös monen vuoden jälkeen takaisin koulun penkille.
27.11.2019 Mariaana Nelimarkka
Korealaiset rakastavat syömistä ja juomista. Ruoka on helppoa ja herkullista ja juoma virtaa, kun lähdetään juhlimaan. Ehta elämys on tarjolla ensi kertaa näillä leveyksillä.
19.11.2019 Harri Keko
Pikkujoulut ovat kohta täällä taas ja ravintolapöytiä varataan vasemmalta ja oikealta. Tarjouksia kilpailutetaan ja ylimääräistä vaivaa nähdään onnistuneen juhlan toteuttamiseksi puolin ja toisin.
12.11.2019 Harri Keko
Kanadan länsirannikolla sijaitsevaa Vancouveria kehutaan maan parhaaksi ruokamatkailukohteeksi. Ei ihme, saihan kaupunki oikeastaan jo alkunsa Gassy Jackin perustamasta pienestä saluunasta 1800-luvun puolivälissä.
11.11.2019 Mia Kettunen
Klassikot eivät synny tyhjästä. Tarte tatin on maailmankuulu ranskalainen omenatorttu, mutta monikaan ei ole kuullut, miten makeanhapan klassikko sai alkunsa. Oliko taustalla onnekas sattuma, epäonnistuminen, hullunrohkeutta vai halu uudistaa?
*Kaupallinen yhteistyö
07.11.2019 Harri Keko
Suotuisa ilmasto ja kaunis valo houkuttelivat kulttuuriväkeä jo 1800-luvulla Etelä-Ranskan Provenceen. Vuosisatojen vaihtuessa matkustustahti on kiihtynyt ja nykyään Etelä-Ranskasta voi nauttia jo meikäläinenkin. Kauniiden maisemien ja romanttisen arkkitehtuurin lisäksi alue on siunattu joillakin maailman parhaimmistoon kuuluvilla maataloustuotteilla, sillä eihän sitä ihminen pelkällä taiteella elä.
04.11.2019 Ronja Laakkonen
Arvostus ravintola-alaa kohtaan on usein vähäistä. Olen huomannut, että monissa muissa maissa ymmärretään, mitä tähän alaan sisältyy, ja arvostetaan sitä aivan eri tavalla.
01.11.2019 Jutta Kontinen
Miksi käytämme kuivattuja raaka-aineita tuotteissamme? No maun takia, totta kai. Lue kuivaamisen kaikki hyödyt ammattikeittiölle ja voit unohtaa epäluulosi jauhetuista tuotteista. Tieto lisää parempien ruoka-annosten määrää, eikö?
28.10.2019 Ronja Laakkonen
Kotimaisuudesta ja tuotteiden läpinäkyvyydestä puhutaan jatkuvasti. Tämä on hyvä asia, joten puhutaan hieman lisää.
Näytä lisää