Uusi jäsenetu vain
JYTYn jäsenille! 

Tilaa tästä Aromi JYTYn jäsenhintaan! Tilaus jatkuu edullisesti JYTYn jäsenhintaan. Saat upean lehden vuosikerran (10 lehteä) erikoishintaan 50 € (norm. 100 €) ja lahjaksi valitsemasi kirjan. Voit halutessasi maksaa tilauksesi kahdessa erässä.  

Laura Schwartz: Syö, juo & menesty
Gordon Ramsay: Kevyesti

Kyllä

Lehden postitusosoite

Laskutusosoite (työnantaja maksaa)

Käytä tilaajan tietoja

Tilausehdot (avautuu uuteen ikkunaan)

Laura Schwartz: Syö, juo & menesty – verkostoitumalla huipulle (arvo 29 €, 210 sivua)

Pikkukaupungin tyttö Laura Schwartz eteni muutamassa vuodessa Valkoisen talon vapaaehtoisesta työntekijästä presidentilliseksi tapahtumajohtajaksi. Hän teki sen oivaltamalla tilaisuuksiin ja tapahtumiin kätkeytyvät mahdollisuudet ja hyödynsi niitä verkostoituakseen huipulle. Nyt hän opettaa kikkansa myös sinulle. Opit tunnistamaan ympärilläsi odottavat verkostoitumismahdollisuudet, hyödyntämään niitä ja solmimaan suhteita, jotka auttavat kaikkia osapuolia tiellä menestykseen. Helppotajuisten esimerkkien avulla harjoittelet, valmistaudut, astut parrasvaloihin ja pysyt siellä. Luettuasi tämä kirjan et enää lähde tapahtumaan vain syömään ja juomaan. Lähdet syömään, juomaan ja menestymään!

Gordon Ramsay: Kevyesti (arvo 26,95 €, 160 sivua)
TV:n kestosuosikki Gordon Ramsay ottaa tässä kirjassa kevyen linjan. Resepteissä käytetään paljon tuoreita kasviksia ja vähärasvaisia raaka-aineita sekä terveellisiä, maut säilyttäviä kypsennysmenetelmiä - ja myös ohjeiden helppous tekee ruoanlaitosta kevyttä ja vaivatonta. Maratoneja juokseva uraohjus ja maailmantähti korostaa kirjassaan maukkaan ja terveellisen ruoan merkitystä elämänlaadulle ja muistuttaa, että kaiken perustana ovat oikeat valinnat. Ruoan herkullisuudesta ei tarvitse tinkiä eikä omaa kokkaustyyliään tarvitse unohtaa, kun pienellä hienosäädöllä voi helposti vähentää kaloreita ja lisätä makua. Ohjeet on jaettu terveellisiin aamiaisiin, lounaisiin, illallisiin, jälkiruokiin, grillijuhliin ja seurusteluruokiin. Kevyesti on lyhennetty laitos aiemmin ilmestyneestä Kevyesti Gordon Ramsayn tapaan -kirjasta.