
Aromi media information 2021 in english (PDF)
Aineisto-ohje (PDF)
Aromin Makupaloja -uutiskirje 2021 (PDF)
Aromi on ruoka- ja juomabisneksen ammattilaisten oma lehti. Lehti on ammatillisen kehittymisen kannalta tärkeä ja arvostettu. Lukija viettää pitkän ajan Aromin parissa ja palaa siihen useita kertoja. Mikä sen parempi mediaympäristö mainokselle?
Keittiö- ja ravintola-alan ammattilaiset. Ravintolat, hotellit, kahvilat, pikaruokapaikat, baarit, koulukeittiöt, henkilöstöravintolat, sairaalat, pitopalvelut, elintarvike- ja juomateollisuus, alan opiskelijat, yrittäjät, alan sidosryhmät, intohimoiset ruoanharrastajat…
Tutustu tarkemmin Aromin lukijoihin: Aromin lukijatutkimus 2019 (pdf)
Nro | Ilmestyy | Aineisto | Teemat | Huom! |
1 | 7.1. | 10.12. | Ammattikeittiö. Arkiruoka. Pakasteet. Vastuullisuus | |
2 | 11.2. | 21.1. |
Ravintola. Liha. Astiat & kattaus. |
Fast Food & Ravintola Helsinki -messunumero |
3 | 4.3. | 12.2. | Henkilöstöravintola. Vege. Digitalisaatio. | Jättijakelu |
4 | 8.4. | 17.3. | Ammattikeittiö. Kala. Ammattikeittiön koneet. | |
5 | 6.5. | 15.4. | Kahvila. Street Food. Café & laitteet. Työasut & -jalkineet. | Tutkimusnumero |
6 | 3.6. |
12.5. |
Ravintola.Erikoisruokavaliot. Ravintolan koneet. | |
7 | 26.8. | 5.8. | Henkilöstöravintola. Burgerit. Take away. Kahvi. | Fast Food & Ravintola Tampere -messunumero |
8 | 7.10. | 15.9. | Kahvila. Puolivalmiit. Ammattikeittiön koneet. | Jättijakelu |
9 | 4.11. | 14.10. | Ammattikeittiö. GN-ruoka. | |
10 | 2.12. | 12.11. | Ravintola. Herkut. Maailmalta. Aromi 2022 -kalenteri. |
Kysy tarjous bannereista!
Aineisto: 2500 x 1000 pikseliä
Tiedostomuoto: JPG
Lähetä lehden ilmoitusaineisto sähköpostitse osoitteella:
ilmoitukset@aromilehti.fi
Anja Moilanen
myyntipäällikkö
anja.moilanen@aromilehti.fi
040 537 4272
Nina Harlin
liiketoimintajohtaja
nina.harlin@aromilehti.fi
0400 629 400