Mediatiedot


Aromin mediakortti 2020 (PDF)

Aromi media information 2020 in english (PDF)

Aineisto-ohje (PDF)

Sähköiset kanavat (PDF)

Myyntiehdot

Aromi, horeca-alan arvostetuin ja luetuin ammattilehti

Aromi on ruoka- ja juomabisneksen ammattilaisten oma lehti. Lehti on ammatillisen kehittymisen kannalta tärkeä ja arvostettu. Lukija viettää pitkän ajan Aromin parissa ja palaa siihen useita kertoja. Mikä sen parempi mediaympäristö mainokselle?

Kohderyhmänä

Keittiö- ja ravintola-alan ammattilaiset. Ravintolat, hotellit, kahvilat, pikaruokapaikat, baarit, koulukeittiöt, henkilöstöravintolat, sairaalat, pitopalvelut, elintarvike- ja juomateollisuus, alan opiskelijat, yrittäjät, alan sidosryhmät, intohimoiset ruoanharrastajat…

Tutustu tarkemmin Aromin lukijoihin: Aromin lukijatutkimus 2019 (pdf)

Aikataulut 2020

Nro Ilmestyy Aineisto Teemat Huom!
1 9.1. 9.12. Ammattikeittiö. Arkiruoka. Pakasteet. Työasut & -jalkineet  
2 13.2. 22.1. Ravintola. Vege & liha. Astiat & kattaus.  
3 5.3. 14.2. Henkilöstöravintola. Erityisruokavaliot. Digitalisaatio.  
4 2.4. 13.3. Ammattikeittiö. Kala. Kestävä kehitys. Ammattikeittiön koneet. Jättijakelu
5 4.5. 14.4. Kahvila. Street Food, café & laitteet. Kesäopas.  
6 4.6.

13.5.

Ravintola. Jälkiruoka. Ravintolan koneet.  
7 3.9. 13.8. Henkilöstöravintola. Puolivalmiit. Ammattikeittiön koneet.  Jättijakelu
8 1.10. 11.9. Kahvila. Burgerit & fast food. Kahvi. Kertikset.  
9 5.11. 14.10. Ammattikeittiö. Erityisruokavaliot. GN-ruoka.  
10 4.12. 13.11. Ravintola. Herkut. Maailmalta.  

Mainonta Aromi-lehden verkkosivustolla

Kysy tarjous bannereista!

Aineisto: 2500 x 1000 pikseliä
Tiedostomuoto: JPG

Lähetä lehden ilmoitusaineisto sähköpostitse osoitteella:
ilmoitukset@aromilehti.fi

Lisätietoja

Anja Moilanen
myyntipäällikkö
anja.moilanen@aromilehti.fi
040 537 4272

Nina Harlin
liiketoimintajohtaja
nina.harlin@aromilehti.fi
0400 629 400