Mediatiedot


Aromin mediakortti 2019 (PDF)

Aromi media information 2019 in english (2019)

Aineisto-ohje (PDF)

Aromi, horeca-alan arvostetuin ja luetuin ammattilehti

Aromi on ruoka- ja juomabisneksen ammattilaisten oma lehti. Lehti on ammatillisen kehittymisen kannalta tärkeä ja arvostettu. Lukija viettää pitkän ajan Aromin parissa ja palaa siihen useita kertoja. Mikä sen parempi mediaympäristö mainokselle?

Kohderyhmänä

Keittiö- ja ravintola-alan ammattilaiset. Ravintolat, hotellit, kahvilat, pikaruokapaikat, baarit, koulukeittiöt, henkilöstöravintolat, sairaalat, pitopalvelut, elintarvike- ja juomateollisuus, alan opiskelijat, yrittäjät, alan sidosryhmät, intohimoiset ruoanharrastajat…

Tutustu tarkemmin Aromin lukijoihin: Aromin lukijatutkimus 2017

Aromi-lehden mediatiedot 2019

Nro Ilmestyy Aineisto Teemat Huom!
1 16.1. 18.12. Ammattikeittiö. Liha. GN-ruoka. Isot koneet.  
2 15.2. 28.1. Kahvila. Street food. Kahvi ja tee.

Fastfood, Café, Ravintola -messulehti

3 15.3. 28.2. Henkilöstöravintola. Pakasteet. Työasut ja -jalkineet.  
4 15.4. 27.3. Ravintola. Pizzat ja burgerit. Terassit. Jättijakelu
5 15.5. 25.4. Ammattikeittiö. Arkiruoka. Astiat ja kattaus.

Tutkimusnumero

6 12.6.

22.5.

Henkilöstöravintola. Kala. Erityisruokavaliot.  
7 2.9. 14.8. Ravintola. Kasvikset. Ravintolan koneet. Jättijakelu
8 2.10. 12.9. Kahvila. Jälkiruoat. Kahvi ja tee.Maksaminen.  
9 1.11. 10.10. Ammattikeittiö. Puolivalmiit. Juhlat.  
10 2.12. 14.11. Ravintola. Makuja maailmalta.  

Mainonta Aromi-lehden verkkosivustolla

Kysy tarjous bannereista!

Aineisto: 2500 x 1000 pikseliä
Tiedostomuoto: JPG

Lähetä lehden ilmoitusaineisto sähköpostitse osoitteella:
ilmoitukset@aromilehti.fi

Lisätietoja

Anja Moilanen
myyntipäällikkö
anja.moilanen@aromilehti.fi
040 537 4272

Nina Harlin
liiketoimintajohtaja
nina.harlin@aromilehti.fi
0400 629 400