Podcast ruoan ja juoman ammattilaisille

Ammattikeittiön työntekijä

Finalisteina:

Mumina Hassan Ali, Kirsi Mäkynen, Eucalptus Ncube

 

 

 

Ammattikeittiön kokki

Finalisteina:

Johannes Djupsjöbacka, Jukka Jalava, Merlin Kimmel

 

 

 

Ammattikeittiön päällikkö

Finalisteina:

Jetro Luumi, Henna Rajamäki, Milla Westerlund

 

 

 

Yrittäjä

Finalisteina:

Laura Apukka ja Janek Bjurström, Justine Caoibes ja Paul Tello, Loretta ja Simo Pietilä

 

 

 

 

 

Vastuullisuus

Finalisteina:

Kanresta, Hotelli Helka, Scandin Hotels

 

 

 

Hovimestari/Sommelier

Finalisteina:

Katrina Laitinen, Olli Nurmilahti, Jouni Olkkonen

 

 

 

Ravintolapäällikkö

Finalisteina:

Marju Miikkulainen, Raija Sillanpää, Markku Valkamo

 

 

 

Ravintolan kokki

Finalisteina:

Mari Seppälä, Heidi Sovelius, Niko Tähti

 

 

 

Opettaja

Finalisteina:

Tuija Auramo, Tuula Loukkola, Riikka Mantila

 

 

 

Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari

Finalisteina:

Timo Lepistö, Serko Rantanen, Tomas Svartsjö

 

 

 

Innovaatio

Finalisteina:

Nordic Food Tech Venture Capital, Ravintola Ultima, Flavoria-tutkimusravintola

 

 

 

5.6.2018 Punavuori kätkee sisälleen suuria tarinoita Suomesta
Aromi-lehden ensimmäisessä podcastissa syvennytään Punavuoreen ja siellä sijaitsevaan Designravintola Eeverttiin, jossa jokaiseen lusikkaan liittyy oma kertomus. Kuuntele podcast tai lue juttu.