Tapahtumat

Horeca-alan tapahtumat yhteenkoottuna vuodelle 2020.

Haluatko lisätä oman tapahtumasi? Lisää tapahtuma

Tapahtuma

PRO2020

30.1.2020 klo 18:30 | Finlandia-talo, Helsinki

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

propalkinnot.fi

Tapahtuma

Update Forum of Restaurant Business 2020

13.3.2020 klo 09–13 | Messukeskus Helsinki

Update Forum of Restaurant Business on vuoden tärkein horeca-alan seminaari, joka tarjoaa osallistujilleen vaikuttavimmat puhujat ja ajankohtaisimmat aiheet. Seminaari vakiinnutti paikkansa ravintola- ja keittiöalan ammattilaisten kevään ohjelmassa, tule sinäkin! Tapahtuma järjestetään maksuttoman Gastro Helsinki 2020 -ammattitapahtuman yhteydessä – vietä siis vuoden tärkein työpäivä maaliskuussa Messukeskuksessa Helsingissä!

updateforum.fi/

Tapahtuma

Meira Nova Tuotenäyttely, Helsinki

5.5.2020 klo 0:00 | Helsinki

Meira Novan tuotenäyttelyt ovat vuosittain järjestettäviä asiakastapahtumia. Toukokuussa järjestettävät näyttelyt ovat mainio tapa tavata yhteistyökumppaneitamme, maistella tuotteita ja verkostoitua alan ihmisten kanssa. Lisätietoja tapahtumista myöhemmin!

meiranova.fi

Tapahtuma

Taitaja 2020

11. – 14.5.2020 | Paviljonki, Jyväskylä

Taitaja saapuu Jyväskylään! Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki ja koko kaupunki täyttyvät tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajista 11.–14.5.2020.

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat nuoret kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Yhteensä tapahtumassa nähdään yli 50 kilpailulajia ja ammattinäytöstä, joissa mukana on yli 400 kilpailijaa! Osassa lajeista nähdään myös kansainvälisiä kilpailijoita. Mukana on myös ikärajattomia lajeja (puhdistuspalvelut, viherrakentaminen ja CNC-koneistus), joissa ei ole 21-vuoden yläikärajaa.

Nelipäiväisessä suurtapahtumassa nähdään myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden TaitajaPLUS-lajeja sekä mittelöidään yläkoululaisten teknisiä- sekä kädentaitoja testaava Taitaja9-kilpailu.

taitaja2020.fi/fi/tapahtumainfo/

Tapahtuma

Elintarvikepäivä 2020

12.5.2020 klo 08–18 | Finlandia-talo, Helsinki

Elin­tar­vi­ke­päi­vä juh­lii tup­las­ti vuon­na 2020!

Tuplajuhla on paikallaan, sillä tapahtuma järjestetään nyt 50. kerran ja Elintarvikkeiden Tutkimussäätiö, jonka kanssa ETL järjestää Elintarvikepäivän, täyttää 60 vuotta. 

Paikkana on vuoden 2019 Elintarvikepäivästä tuttu Finlandia-talo, joka on palkittu maailman parhaan tapahtumatalon tittelillä. 

Ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2020. 

www.etl.fi/ajankohtaista/tapahtumat/elintarvikepaiva-2020.html

Tapahtuma

Lakeus Kokkaa 2020

12.5.2020 klo 12:30–17:30 | Seinäjoki Areena, B-halli

Lakeus Kokkaa -messut on HoReCa-alan ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma ja erinomainen verkostoitumispäivä. Suosittu tapahtuma järjestetään jo 9. kerran Seinäjoki Areenassa tiistaina 12.5.2020.

Tervetuloa tapaamaan HoReCa-alan yrityksiä ja tutustumaan heidän tarjoamiin uutuuksiin, palveluihin ja tuotteisiin. Maista, kokeile, löydä uudet makuelämykset, trendit ja ideat Lakeus Kokkaa -messuilta!

Messuilla alan yritykset esittelevät uutuuksiaan ja uusia ratkaisuja ravintoloille, koulukeittiöille, suurkeittiöille, leipomoille, kahviloille, pitopalveluille, lounasravintoloille ja kaikille ruoka- ja ateriapalveluiden tuottajille - eli juuri sinulle!

www.lakeuskokkaa.fi

Tapahtuma

Meira Nova Tuotenäyttely, Oulu

19.5.2020 klo 0:00 | Oulu

Meira Novan tuotenäyttelyt ovat vuosittain järjestettäviä asiakastapahtumia. Toukokuussa järjestettävät näyttelyt ovat mainio tapa tavata yhteistyökumppaneitamme, maistella tuotteita ja verkostoitua alan ihmisten kanssa. Lisätietoa tapahtumista myöhemmin!

meiranova.fi

Tapahtuma

Meira Nova Tuotenäyttely, Tampere

27.5.2020 klo 0:00 | Tampere

Meira Novan tuotenäyttelyt ovat vuosittain järjestettäviä asiakastapahtumia. Toukokuussa järjestettävät näyttelyt ovat mainio tapa tavata yhteistyökumppaneitamme, maistella tuotteita ja verkostoitua alan ihmisten kanssa. Lisätietoa tapahtumista myöhemmin!

meiranova.fi

Tapahtuma

Fastfood & Café & Ravintola

7. – 8.10.2020 | Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Fastfood & Café & Ravintola  on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa alan suosituimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Ensimmäisen kerran FFCR järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa syksyllä 2018. Nyt vuonna 2020 FFCR palaa Tampereelle ja kokoaa ravintola-alan ammattilaiset yhteen ympäri Suomen! Tapahtumakattaus on suunniteltu heille, jotka odottavat tapahtumalta vähän enemmän: Koe, näe ja maista mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt. Inspiroidu, löydä uusia kumppaneita ja verkostoidu yhdessä alan huippujen kanssa. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja, ideoita sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja liiketoiminnan parantamiseksi.

www.fastfoodravintolatampere.fi/