Tilausehdot

Tilauksen toimittaminen
Tilaus alkaa tarjouksemme mukaisesti tai valitsemastasi numerosta. Veloitamme lehtitilaukset laskulla, lukuunottamatta näytelehtitilausta. Tilauksen hintaan lisätään laskutuslisä 1 €. Kestotilauksena tilattu lehti uusiutuu automaattisesti edellisen tilauskauden päättyessä ilman erillistä ilmoitusta, kunnes tilaaja joko muuttaa sen määräaikaiseksi tai lopettaa tilauksen. Tilauksen hinta on vuoden alussa voimassa oleva hinta. Yhden numeron näytenumerotilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti.

Opiskelijatilauksen ehdot
Opiskelija-alennus on 50 % tilauksen hinnastohinnasta. Opiskelijatilausta tehdessä tulee tilaajan ilmoittaa oppilaitoksen nimi sekä opiskelulinja. Opiskelijatilaukset ovat aina määräaikaisia.

Peruutusehdot:
Kestotilauksen voi keskeyttää puhelimitse, sähköpostitse,palautelomakkeella tai kirjeellä. (Tilaajapalvelu puh. (09) 273 00 200, aromipalvelu@media.fi, Aromi ja Shaker, Mediatalo Keskisuomalainen Oyj Aikakauslehtiryhmä, Mäkelänkatu 56, 3. krs, 00510 Helsinki.)

Peruutuksen yhteydessä tulisi mainita asiakkaan henkilökohtainen asiakasnumero, joka löytyy lehden osoitelipukkeesta tai laskusta. Peruutus on tehtävä vähintään kaksi viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkamista. Peruutus astuu voimaan oletuksena kuluvan laskutuskauden lopussa. Asiakkaan erikseen pyytäessä voimme irtisanoa tilauksen viimeisen maksetun laskutuskauden lopussa, jolloin veloitamme erikseen jo lähetetyistä uuteen laskutuskauteen kuuluvista irtonumeroista voimassa olevan irtonumerohinnan mukaisesti, lisäämme hintaan käsittelykulut. Jos asiakas on ehtinyt maksaa uuden laskutuskauden maksun, peruutus astuu voimaan ko. laskutuskauden lopussa, emme palauta jo maksettua suoritusta. Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa. Tilaus päättyy automaattisesti sovitun tilauskauden lopussa.

Lehden toimittaminen:
Lehti toimitetaan force majeure -varauksin; lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia julkaisematta jääneitä numeroita ei hyvitetä. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä tilauksia. Lehden tilaus toimitetaan sisältäen kaupalliset mainokset ja satunnaiset kaupalliset liitteet.

Infoa:
Tilaajapalvelu puhelin (09) 273 00 200 tai aromipalvelu@media.fi
Aromi ja Shaker, Mediatalo Keskisuomalainen Oyj Aikakauslehtiryhmä, Mäkelänkatu 56, 3. krs, 00510 Helsinki